Despre mine ca trainer

Trainer certificat CNFPA.

Eu am inteles ca pentru a evolua, pentru a ajunge sa fiu un om mai bun, atat in relatia cu mine insami, cat si in relatia cu ceilalti, trebuie sa dezvolt cunostinte noi, sa imi educ abilitati vechi, dar si sa fiu eu insami.

Cum am reusit sa le imbin pe cele 3?

Trecand printr-o serie de experiente de training si un program de dezvoltare personala continua (Whichway/Incotro), prin care am reusit sa descopar lucruri importante pentru evolutia mea.

Am constientizat ca in relatiile cu cei din jur trebuie sa tin cont de tipul persoanei din fata mea. Fiecare are stilul propriu de a transmite un anumit lucru si am invatat sa-l ascult pe fiecare in parte.

Am invatat sa imi aloc timp pentru mine, pentru bucuriile proprii, pentru a ma descoperi.

Am reinvatat sa ma iubesc si sa iubesc. Am invatat sa ma ascult si sa fiu impacata cu mine insami, sa fac ceea ce imi place.

Am constientizat ca nu am nevoie de carti pentru ca tot ce am nevoie sa stiu pentru a fi fericita, deja detin.

Imi place acest training pentru ca este o oportunitate pentru mine sa le ofer si celor din jurul meu ocazii prin care ei isi pot descoperi propriile experiente si propriile constientizari.

Mai multe detalii despre mine aici: http://ro.linkedin.com/in/adrianasumanaru

Care este intentia acestui training de Comunicare Constienta?

Comunicarea este unul dintre ingredientele principale, care stau la baza unei societati evoluate, a unor relatii interumane armonioase.
Intentia acestui training este sa demonstreze ca a comunica este simplu. Din pacate noi avem tendinta de a complica lucrurile foarte mult. Astfel comunicarea a ajuns sa fie considerata extrem de complexa.
Ce mi-ar placea mie este sa lasam ghicitul pe seama celor care acum multe sute de ani in urma se numeau ghicitori in stele, iar noi sa comunicam astazi simplu ceea ce gandim si ceea ce simtim. Astfel putem intemeia relatii, putem construi comunitati. O lume in care oamenii comunica intre ei este o lume in care se construieste.

Cum a inceput acest proiect?

Citeste povestea si cum a inceput trainingul de comunicare constienta aici.

Despre mine, Adriana Sumanaru

Daca cineva ma intreaba care este pasiunea mea, raspund invariabil: oamenii. Dar apoi adaug si trainingul si coachingul. Si atunci reformuland: dezvoltarea personala. De ce si cum a ajuns aceasta sa fie o pasiune este o povestioara cu final fericit:
Am indragit de cand ma stiu sa adaug lucruri noi la experienta mea, sa invat, sa aplic.
Sa pun piesa langa piesa, caramida peste caramida si sa construiesc, sa ma cresc pe mine, sa adaug noi capitole la evolutia mea.

In plus imi plac foarte mult oamenii, ma fascineaza si ador sa lucrez cu acest subiect. Imi place sa “disec”, sa inteleg comportamentul si modul de gandire al meu, in primul rand si apoi al celor din jurul meu.

Daca mai adug la cele de mai sus si ca imi place extraordinar de mult sa impartasesc si altora din ceea ce am invatat eu si cred ca le poate fi de folos ajungem destul de usor la training.

Cu coachingul am o legatura la fel de puternica, dar mult mai veche decat cu trainingul. L-am practicat de foarte multi ani (sau cel putin asa imi par mie), pe bucatele, cu prieteni, cu diversi membri ai familiei mele, cu colegi, cu simple cunostinte, ajutand intr-un fel sau altul la constructiile pe care fiecare dintre ei le realizau.
De curand am constientizat ca ceea ce faceam eu se numeste coaching, iar pasul urmator a fost sa ma apuc sa studiez, sa ma pregatesc, sa pregatesc si sa aplic program complet de coaching. Sunt abia la inceput, dar o fac punand multa pasiune, mai ales ca totul a venit atat de natural si firesc.

Astfel, daca lipesc cateva piese de puzzle: oameni, training, coaching, a construi pe imaginea finala scrie dezvoltare personala.

Daca iti plac valorile in care cred si proiectele pe care le fac, urmareste-ma pe Facebook aici si citeste ceea ce scriu pe blog-ul personal aici .