Un alt element care pentru noi este important in training: follow-upul.

De ce este important?

Fiind un training de dezvoltare personala (din punctul nostru de vedere) focusul nostru este orientat pe participant, dar nu numai pe el ca individ, ci si pe grup, pe legaturile pe care participantiile le creeaza intre ei.

Noi consideram importante aceste legaturi pentru ca fiecare dintre ei, se ajuta, se sprijina pe aceste legaturi pentru a merge mai departe, pentru a afla lucruri despre sine.

Descoperirile celorlalti il motiveaza sa faca descoperiri despre el insusi.

Ce ne-am dori noi ar fi ca aceste legaturi sa depaseasca sesiunile noastre de training, grupul sa ramana in contact si dupa cele doua zile, sa isi ofere sprijin sau sa functioneze ca reminder si factor motivant. Uneori se intampla acest lucru, alteori nu.

Si aici noi creem un cadru de posibilitati.
Pentru ca ne pasa de participantii nostri, pentru ca se creeaza o conexiune intre noi si ei in timpul trainingului, atunci am ales sa venim noi cu acest reminder.
Astfel ca la o luna, doua, trei (nu vrem sa dezvaluim exact intervalul pe care ni l-am propus) dupa training participantii primesc un mail “surpriza” din partea noastra, cu rol de reminder, continand de asemenea si un mic sprijin.

Si exista si alte tipuri de surprize legate de interactiunea post-training.