Suntem pasionati de traininguri si de oameni.
Si pentru ca facem aceste lucruri din pasiune, dorim sa oferim un training de o calitate care sa creeze participantilor o atmosfera de profesionalism si incredere.

Din acest motiv tinem enorm de mult la cel putin 3 factori:
1. Sala
2. Materialele folosite
3. Pauzele si hidratarea

Despre sala

Chiar daca se poate livra un training in orice moment si oriunde, noi credem ca daca am ales sa il facem un training inauntru, atunci sala are un impact semnificativ.
Calitatea lucrurilor care se gasesc in sala inspira incredere si siguranta ca ceea ce facem acolo este important pentru viata fiecaruia dintre noi , atat traineri cat si participanti. Si este cu adevarat important. Pentru ca alegem sa ne petrecem acolo 2 zile, inseamna ca dedicam 2 zile din viata noastra pentru a fi acolo si ne dorim sa le petrecem intr-un mediu frumos, inspirant si captivant.
Pozitionarea scaunelor este la fel de importanta, existenta unui spatiu suficient ca fiecare sa simta, dar care sa creeze intimitate dar si apartenenta la grup.
De asemenea, la fel de important este ca aceasta sala sa coste destul de putin, incat sa nu fim nevoiti sa crestem pretul prea mult si cat mai multe persoane sa poata participa la acest training. Despre pretul trainingului si motivele pentru care il tinem asa de ieftin le-am descris aici.

Tinem atat de mult la sala, incat am ales sa amanam trainingul din Iasi pentru ca inca nu am gasit o sala care sa satisfaca aceste cerinte.

Despre materialele folosite

Avem create niste mape speciale pentru participanti. In ele se afla diverse materiale si foi de lucru, importante pentru procesarea informatiilor si a experientelor, pentru legarea acestor experiente din cadrul trainingului de viata de zi cu zi.
Din acest motiv, nu dorim sa folosim niste simple foi albe. Pentru ca structura aleasa de noi pentru aceste foi de lucru, din experienta noastra ajuta participantii sa faca mai usor conexiuni cu evenimentele din viata din afara trainingului si sa gaseasca modalitati proprii de aplicare.

Pauzele si importanta lor

Este important sa exista un loc in care in pauze participantii sa poata iesi la aer proaspat.
Pentru ca oxigenarea creierului este un element vital in cadrul procesului de invatare.
Si pentru a facilita acest lucru, dupa fiecare proces exista cel putin o pauza scurta in care participantii sunt invitati sa mearga in afara salii de training.
La fel de importanta este hidratarea. Oferim pe parcursul trainingului apa, ceai si cafea. Recomandam insa consumul de apa, pentru ca o hidratare buna a organismului sporeste concentrarea si elimina oboseala.

Toate aceste elemente le consideram esentiale pentru o buna desfasurare a trainingului nostru si la care nu vrem sa renuntam. Ele reprezinta acele detalii subtile care creeaza o atmosfera propice lucrului, experientelor noi si invatarii.

Te rugam sa folosesti butoanele retelelor sociale de la inceputul articolului pentru a da mai departe acest articol.